EveTime                  


killboard
  
Avagy ami Jugis Modo Utopiaban vár rád, ha belépsz hozzánk   

Nagyjából mindennel foglalkozunk, ami fun, a vegyes játékstílust preferáljuk.
A JMU jelenleg 0.0-ban, low secben és WH-ban is tevékenykedik.

  • 0.0-ban:
  • LOW SEC-ben:
  • HIGH SEC-ben:
  • WH-ban:
  • Roaming, gate / bridge camp, POS WF, bombázások, droppok, koalíciós fleet-ek, joint OP-ok
  • Insta campek, FW-sek gyilkolása, black ops droppok, station fight-ok
  • Suicide gankek, empire war-ok
  • Chain collapse, T3 fleetek, capital gank-ek

 • Mivel a StainWagon koalícióban vagyunk, időnként részt szoktunk venni szövetségek közti háborúkban, fleetharcokban.
 • Viszonylag sűrűn tartunk standingtől és corpoktól független nyílt vagy training OP-okat
 • Speciális OP-ok: Recon, SB, Fregatt / Ceptor OP, T1 fleet, "partizánkodás"


 • jmu


  • Capital, Supercapital, Jump freighter, T2 gyártás, T3 hajó és subsystem gyártás
  • POS hálózat működtetése, Reakcióztatás, T2 komponens gyártás, T3 polymer gyártás
  • Invention, Reverse engineering, komplett kutató részleg külön céggel és POS-sal altoknak
  • Külön logisztikai cég empire war elkerülésére, low sec cyno POS-sal
  • Külön kiképző corp folyamatos 0.0-ás pvp lehetőséggel


  jmu


  • Wormhole-ozás, Sleeper lövészet, T3 komponensek gyűjtése
  • 0.0-ás high end ércek fúrása
  • 0.0-ás ninja drogfúrás, illetve droggyártó laborokon gyártás
  • Complexezés, anomaly-k, 0.0 beltek


  jmu
  A JMU-hoz tartozó (PWN) corpok

  Jugis Modo Utopia (JMU)
  A main (fő) corporation azokat az embereket gyűjti össze, akik már rendelkeznek a 0.0-s élethez szükséges tapasztalattal, előzőleg megmutatták, hogy képesek csapatban játszani, és PvP-ben letettek valamit az asztalra. Ehhez a szükséges tudást vagy más corpokban, vagy a kiképző corpunkban a Utopia University-ben megszerezték.

  Jugi Modo Utopia
  Fenntartunk egy logisztikai / kutató-fejlesztő céget is (a Jugi Modo Utopia-t), aminek a székhelye empire-ben található. A corp teljesen standalone, külön alliance-t csináltunk neki, nem érintik az empire war-ok, szállító és kutató altokat tartalmaz.

  Utopia University (U2)
  Végül a kiképző corpunk, az Utopia University. A kiképző corp jelenleg empire-ben Samanuniban, a Samanuni VIII - Caldari Constructions Logistic Support állomáson tart office-t, illetve Sankkasenben a VII/10 Spacelane állomáson. Azok a University-sek, akik empireben élnek, folyamatosan csatlakozhatnak a kiképző (PvP) OP-jainkhoz, de amíg nem készülnek fel, addig nem kell elhagyniuk az empire régiók biztonságát.

  Mindemellett a PvP-t aktívan, 0.0-ban tanuló University-s karakterek (U2 pilóták) a többiekkel (JMU-s és egyébb alliance tagokkal) együtt élnek 0.0-ban. Itt is bérlünk nekik office-t, azoknak akik velünk együtt tevékenykednek. Az U2 sorsát és programjait prioritásként kezeljük, folyamatosan egyeztetjük a szövetségeseinkkel az őket érintő standingeket is.


  JELENTKEZÉS (** klikk a linken)

  - Ha kezdő karakter vagy akkor keresd a játékban (az U2-t) Cse Cse karaktert, ő segít majd a továbbiakban.
  - Ha a 0.0-ás corp érdekel konvózd meg TKL HUN, The Scythian vagy Mermalior karaktereket.
    


  A Jugis Modo Utopia eredményei és referenciái   


  Bátran mondhatom, hogy mind az industrial, mind a pvp teljesítményünkre nagy hangsúlyt fektetünk, az utóbbi közel 9 évben minden szövetségben, ahol megfordultunk, top corpnak tartottak bennünket.


  Corpos eredmények

  Több mint 8 éve folyamatosan 0.0-ban élünk
  Tagjaink számára minden 0.0-ás tevékenységhez támogatást adunk
  Stabil corp vagyunk, eddig minden alliance-ünk mellett kitartottunk
  Mindenhol bizonyítottunk, nem voltak "balhéink", sok ajánlásunk van


  PvP teljesítmény

  Akárhány allianceben voltunk, eddig amindig sikerült az első 2 vagy 3 hely valamelyikét elfoglalnunk a killboardon.
  A killboardunkat itt találjátok:

  *** KLIKK *** A PWN / JMU killboardja...


  jmu


  Industrial teljesítmény

  Komplex reakcióztatós POS hálózat gördülékeny üzemeltetése, T2-es komponensek gyártása
  Capital, Supercapital és Jump Freighterek gyártása
  Empire kutató cég üzemeltetése, invention, blueprint kutatás és copy
  BC/BS/Capital hajók kivételével szinte minden empireben található BPO 100/100-ra fejlesztése
  Improved 0.0-ás Boosterek gyártása, droggyártó POS-ok üzemeltetése 0.0-ban
  Cégünk két tagja szerkeszt egy nemzetközi hírű és elismertségű Eve Online kiadványt, ami az ISK the Guide névre hallgat.
  A kiadványt a játék készítői (a CCP) hivatalosan is támogatja, illetve lektorálja.
  A legújabb verziót világszerte terjeszti és nyomtatásban is kiadta az MMM Publishing nevű angol kiadó,
  az EON Magazin és más egyéb kiadványok terjesztője.
  Párhuzamosan az ISK the Guide szerkesztése melett dolgozunk a PvP Guide anyagával,
  ami a játékban az egy-egy elleni harcba nyújt betekintést, és az ISK Vol 3 könyvvel
  ami a Dust 514 Eve FPS MMO rejtelmeit taglalja.

  A hivatalos oldalt *** ITT *** találjátok,
  A könyvet angol nyelven, nyomtatásban *** ITT *** vehetitek meg


  jmu

    
  A Jugis Modo Utopia belső szerkezete   


  Mitől más a JMU?


  - A corpunk a közösségre épül és a játékélményt tekinti elsődlegesnek.
  - Minden játékstílusnak helyet biztosítunk. A JMU nem industrial corp, nem pvp corp. A játékélményt keressük, mindennel foglalkozunk.
  - A JMU nem "kommunista" corp, és nem "kapitalista" corp.

  Itt megállnék egy szóra. Sokan vannak, akik már halottak rólunk, és azt gondolják, hogy a JMU egy "kommunista" corp (ennek minden negatív, pejoratív vonatkozásával), ahol mindenkinek mindenét be kell adnia a közösbe. Azonban ez tévedés, és szeretnénk eloszlatni ezt a téveszmét.

  A Jugis Modo Utopia egy vegyes rendszerű corp. Aki belép, annak nem kell mindenben osztoznia a többiekkel, a saját vagyonából mindenki annyi ISK-t, eszközt, hajót és cuccot tart magánál, amennyit akar. Az viszont TÉNY, hogy elsősorban közös forrásokra építünk. A corp egyfajta elosztó és szociális rendszerként működik, RL analógiával élve olyan mint egy jól működő állam.

  A "belső háló" miatt könyebben jut mindenki mindenhez. Sok dolog közös tulajdonban van és mindenki használhatja, hogy megkönnyítse vele a napi dolgait. Nincs para, hogy valami nincs, nem jut rá pénz, hogyha kilőttek a hajódból honnan lesz új, nem irigykedünk a máséra, nincs e-peen lengetés, és közösen örülünk annak, ha valami összejön. A NAGY projectek könnyebben működnek, mindíg van forrás, épp ezért mindenkinek több lehetősége van arra hogy a neki leginkább szimpatikus játékstílust válassza.

  A cégünk alapvetően 2 részre tagolódik. Ezek az úgy nevezett "Szabad Kör" (Free Circle) és a "Belső Kör"

  Free Circle

  A Free Circle (szabad kör) az, ahová minden új tag kerül.
  Mivel pénzügyileg teljesen elkülönül a corptól, ezért egyaránt szolgál az egyéni boldogulást előnyben részesítők helyének, illetve biztonsági szelepként az olyanokkal szemben akiket nem ismerünk. Ez az újoncaink számára is jó és kényelmes megoldás, mert így láthatják, hogy nem akarunk tőlük semmit olyat, amit előzőleg szereztek, nem nyúl senki a cuccaikhoz, nem kell idegenekkel osztozkodniuk. Bár vagyonilag a F.C. elkülönül, közösségileg ugyanúgy hozzátartozik a JMU-hoz.

  Aki Free Circle-ös, az is minden esszenciális felszerelést megkap a corptól az elején, ingyen beltező BS-t, fúróhajót, modulokat, lőszert, probe-ot, és az első időszakban (míg beilleszkedik) semmit nem kell fizetnie a corp felé. Sőt az újoncoknak (ha szükségük van rá) ott van a Free Circle wallet-en lévő pénz is, ha valamit sűrgősen pótolniuk kell. Ez a wallet tulajdonképpen egy buffer, ahová a Free Circle-ösök tehetnek pénzt (adót), és egymást segíthetik vele. Éppen ezért vezettük be, hogy az újoncoknak havi fix pénz kell adózniuk, míg teljes jogú taggá nem válnak.

  Félreértések elkerülése végett: sem a Free Circle-ös státusz, sem az oda befizetett adó nem függetlenít senkit a corptól.
  Ez nem "fizetség 0.0-ért"
  .
  Mi közösségi embereket, haverokat, barátokat keresünk, és a corpos tevékenységekben ugyanúgy számítunk a szabad körösök részvételére, akárcsak a corp bármely tagjának a jelenlétére. A csapatunkban nincs helye olyanoknak, akik CSAK azért jönnek, hogy élvezzék a 0.0 előnyeit, akiknek a csapattal szemben a prioritás az ISK halmozása, a high end ércek, a biztos pénzt tejelő privát POS-ok, és a mindezeket védelmező standing.

  A JMU-tól az öncélú ISK harácsolás messze áll, nálunk a banda a lényeg. Ebben a játékban minden virtuális, egyedül az emberek és a játék valódi, ezért számunkra a corp, a társaság, a feeling ezerszer fontosabb. Aki nem ebben gondolkodik, annak valószínűleg csalódás lenne a JMU!

  A Free Circle-ben mindenki a saját vagyonát gyarapíthatja, minden tulajdonát megtartja (mint általában más corpoknál is), és amíg rá nem érez a corp mentalitására, be nem illeszkedik a társaságba, el nem dönti, hogy milyen úton akar tovább haladni, addig időt kap, hogy bizonyíthasson a közös OP-okon, belerázódjon a 0.0-ás életbe.

  A JMU-ban nincs "százalékos" adó (0%), a Free Circle-ösök döntik el, hogy havi fix adót fizetnek, vagy tesznek be a nekik fent tartott walletre, amivel egymást (a többi Free Circle-öst) segítik. A Belső Körös mentalitást preferáljuk már itt is, a Free Circle-ben sok közös felszerelési tárgy van, amit bárki használhat, a corp biztosít nyersanyagot, lőszert és induló hajót a szabad körösöknek is. A különbség az hogy F.C. tagjai maguk pótolják a pvp hajóikat, nem férnek hozzá a corp közös tulajdonához, nem biztosítunk nekik capital hajókat, nem osszuk meg a vagyonunkat velük stb.

  Azok, akik belépnek a JMU-ba, a corpba történő jelentkezéskor elsőként a Free Circle-be kerülnek. Mindez nem azt jelenti, hogy a corp életében, működtetésében, OP-jain nem kell részt venniük, és a JMU-t, a csapatot elsődlegesként kezelniük. A Free Circle egyfajta előszoba, ahol az új tagunk berendezkedhet 0.0-ban, bizonyíthat, és láthatja a JMU működését. A próbaidőt (pár hónapot) követően vagy teljes jogú taggá válik (bekerül a Belső Körbe), vagy el kell hagynia a corpot.

  Belső Kör

  Itt sincs teljes vagyon, tárgy, stb. megosztás, de mindenki segíti / segítheti a corpot saját magához, és anyagi lehetőségeihez mérten. A corpunk nagy része a belső körhöz tartozik. Ha a bizalom teljes, akkor saját kérésére és közös döntés alapján felvesszük a Free Circleből az ide jelentkezőket. A Belső Kör nálunk nem muszály, hanem egyfajta lehetőség. Inkább jutalom, hogy a corp magjához tartozhatsz, hogy megbíznak a többiek benned, és mindenedet megosszák veled. A Belső körösök SINCSENEK kötelezve arra, hogy mindenüket beadják a corpba. Mindenki tetszés szerint az tart meg amit akar, annyi pénzt őrizget amennyit akar, egyrészt úgysem tudnánk ellenőrizni, másrészt a Belső Kör-t nálunk nem a szabályok tartják össze hanem a csapatszellem és a lelkiismeret.

  Kb. annyi a lényege, hogy ne azért adj mert kell hanem mert akarsz. Az elv az, hogy mindenki segítse a többieket, a corp fejlődését, és a felesleges pénzét, vagyonát, tárgyait stb. beadhatja, ezzel olyanoknak is lehetőséget adva, akik RL vagy egyéb okok miatt nem lennének képesek annyi játszani, ISK-t farmolni, fúrni, vagy épp pótolni a veszteségeiket. A Belső Kör lehetőséget ad arra, hogy capitálokat csináljunk, vegyünk, pótoljunk a tagjainknak, sokszázmilliós skillbook-okat kapjon mindenki, gyárthassunk jump freightereket, szupercapitálokat, hogy bárhol is vagyunk, céges hajókat, felszereléseket használhassunk. Mivel nincs adó, minden pénzmozgás látszik a walleten, mindenkinek van joga hogy lássa a mozgást. Mindenki hozzáfér mindenhez, ha valaki betesz valamit vagy kivesz, az tisztán látszik a walleten, mindent kommentálunk. Van egy kívánság listánk (olyan mint a corpmail), arról várásolunk be hajókat, modulokat, stb. illetve gyártunk ha valakinek szüksége van valamire. Akinek sikerül a Belső Körbe kerülnie, az érezheti, hogy itt megbízunk mindenkiben, mint ahogy írtam a Belső Kör elsősorban egy baráti társaság, ahol a lelkiismeret irányít, nem szabályok.

  Project-ek

  Az Industry csapatunk projectjei időnként minirészlegként viselkedhetnek, saját wallettel, forrásokkal, stb. Számos példa volt már erre. Elsősorban az induló projectek válhatnak le a közös pénzmagról, külön kasszával, tőkével kelnek útra, hogy látszódjon mennyire kifizetődő (rentábilis) az adott dolog. Mivel egy-egy project saját életet él, ezért szükség van arra, hogy a project az elején kalkulálni tudjon a befektetéseivel. Ilyen lehet a POS hálózat üzemeltetése, a capital hajók, jump freighterek gyártása, fúrás, fejlesztés, stb. A haszon a későbbiekben egyéni szükségletekre ill. a közösbe vándorol, aki akarja befizeti (pl. Belső Körösök), aki akarja megtartja.


A JMU bemutatkozik   


Találkozók képekben

Egy újonc élményei ** klikk az olvasáshoz
Ragna a cégről
Mermalior a cégről

original solarflare design by rhuk lunarized by joomlashack
jmu version Mermalior Jugis Modo Utopia